Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΜΝΗΜΌΝΙΟ Ή ΧΆΟΣ, ΔΕΊΤΕ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΧΆΟΣ! (ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ ΜΆΤΙΑ..)


Εσείς που υποστηρίζεται μνημόνιο ή χάος, δείτε ποιο είναι το χάος μέσα από τα δικά σας μάτια..
Η αποκάλυψη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από την κ. Παναρίτη.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακά και αξίζει να ακούσετε αυτά που λέει μια από τους βουλευτές που έχουν ψηφίσει σχεδόν τα πάντα τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Δείτε στο video που ακολουθεί το ξέσπασμα της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ για το Αγγλικό δίκαιο και για την καταστροφή που θα φέρει το μνημόνιο το οποίο δεν έχει ούτε ένα μέτρο ανάπτυξης και το οποίο μας οδηγεί στην χρεοκοπία ώστε να δικαστεί η αποπληρωμή του χρέους μας -όταν θα χρεοκοπήσουμε- από τα δικαστήρια που θα ορίσει το EFSF ώστε να μας κατασχέσουν τη δημόσια περιουσία και να απεμπολήσουμε το δικαίωμα της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας ...


Η Ομιλία της Βουλευτού Επικρατείας είναι από την Επιτροπή Οικονομικών κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών..

Ή θα χρεοκοπήσουμε τώρα ή σε τρεις μήνες που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα.., λέει με τρεμάμενη φωνή..

Επιβεβαιώνει ότι το 2ο μνημόνιο είναι στην ουσία μια υποθήκη, μια έγγραφη δέσμευση της Ελλάδας να αποπληρώσει τους δανειστές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.
Θέλουν γκαραντί τους πλούτους της πατρίδας, και θέλω έγγραφη διαβεβαίωση της κυβέρνησης της χώρας μου ότι δεν θα ξεπουληθούμε...

Ακόμη και η πρώην υπάλληλος της παγκόσμιας τράπεζας και προσωπική επιλογή του ΓΑΠ για το επικρατείας επιβεβαιώνει ότι το 2ο μνημόνιο είναι στην ουσία μια υποθήκη, μια έγγραφη δέσμευση της Ελλάδας να αποπληρώσει τους δανειστές ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.


Τον Ιούνιο που όπως προβλέπει το μνημόνιο νέα μέτρα, που δε θα μπορέσουν φυσικά να γίνουν δεκτά, η Ελλάδα θα κηρύξει πτώχευση και οι δανειστές θα διεκδικήσουν τη δημόσια περιουσία.

Δείτε το βίντεο.RAMNOUSIA