Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

ΕΠΩΝΥΜΩΣ- Οταν σε Κυβερνούν κατώτεροι…και με τη ψήφο σου σκοτώνεις το μέλλον των παιδιών σου

του ΙΩΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


ΚΑΠΟΤΕ ο Α. Λίνκολν έλεγε ότι ” Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.”
Όταν στα άρθρα μας μιλούσαμε για Επανεκκίνηση της Δημοκρατίας είχαμε απόλυτο δίκιο για το...
απώγειο του κουρελιάσματος της ιδέας που κατάντησε περιφερόμενη ατραπός στατηλεοπτικά δελτία, στις ανούσιες συζητήσεις και κυρίως όταν την ξεστομίζουν άνθρωποι που δεν πίστεψαν ποτέ σε αυτή. Δυστυχώς δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς μόνο ο αδιανόητος βουλευτής της Αυγής, αλλά πριν από εκείνον οι όμοιοι του στα έδρανα της Βουλής φρόντισαν να την απαξιώσουν.

Ναι την κατάντησαν ωσάν κουρέλι χρησιμοποιώντας την πιπιλίστικη καραμέλα τους όταν μιλούν για τον Λαό που ποτέ δεν φρόντισαν να κοιτάξουν στα μάτια. Ποτέ δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να τον ανακουφίσουν παρά τους κοίταζαν μέσα από αστραφτερές λιμουζίνες και σε γεύματα επί της πλατείας Κολωνακίου. Διότι πριν από τον οποιοδήποτε Κασιδιάρη φρόντισαν δυστυχώς να κάνουν τα πάντα για να την ανατρέψουν. Σκεφτείτε πόσοι ευθύνονται για την κατρακύλα της Οικονομίας, πόσοι χιλιάδες έκλεψαν και ως πολιτικά πρόσωπα απολαμβάνουν την ασυλία της ανύποπτης κοινωνικής συναναστροφής, πόσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό και μετά απολαμβάνουν το ποτό στη πισίνα της βίλας που έχτισαν σε δασική περιοχή, πόσοι διορισμένοι ρήμαξαν το Δημόσιο με το πελατοκεντρικό σύστημα και πόσοι περιέφεραν το πτώμα της ουσίας της Δημοκρατίας σε οργανισμούς, σε συνεδριάσεις, σε διατάγματα που ανέτρεπαν το ένα το άλλο.
Φίλοι αναγνώστες, ο Πλάτωνας κάποτε είχε πει ότι “Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου”. Αυτοί μας αξίζουν. Σκεφτείτε το και πόσο μάλλον αναζητήστε την διέξοδο μέσα από σκέψη και προβληματισμό. Πριν χάσουμε την ταυτότητά μας…Να είμαστε όλοι Έλληνες. Μεγάλη κουβέντα….

www.kyparissianews.com