Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Τριτοκοσμική παρουσιάζει την Ελλάδα η διαφήμιση της ΦΑΓΕ (πλεον με 100% ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ γάλα;;;) στο εξωτερικό!! ΒΙΝΤΕΟ!!


"Το γιαούρτι και δη το ελληνικό γιαούρτι είναι η νέα μόδα που σαρώνει στο εξωτερικό. Τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε ευρωπαϊκές χώρες το γιαούρτι είναι το νέο must. Τις τελευταίες ημέρες όμως, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια διαφήμιση ελληνικής εταιρείας - που έχει όμως μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό - και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. 


Η διαφήμιση της ΦΑΓΕ προβάλλεται στην Βρετανία και επιχειρώντας να δείξει ότι η ποιότητα του γιαουρτιού της εταιρείας είναι αναλλοίωτη από το 1926, δείχνει την Ελλάδα του σήμερα σα να έχει μείνει στο 1926! Φυσικά και δεν είναι έτσι! Ο πιτσιρικάς πρωταγωνιστής και η μαμά του εμφανίζονται να ζουν δεκαετίες πίσω, σχεδόν ρακένδυτοι, σε συνθήκες που ζούσαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας. Ο θεατής μάλιστα συνειδητοποιεί ότι είμαστε στο σήμερα μόνο όταν στο χωριατόσπιτο χτυπάει το κινητό της μαμάς! 

Το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν ο πιτσιρικάς ψάχνοντας την αγελάδα του που έχει φύγει από το μαντρί, την βρίσκει μπροστά από το κρεοπωλείο με τον χασάπη με μια ποδιά μέσα στα αίματα να ακονίζει τα μαχαίρια του. Μια τριτοκοσμική και αναχρονιστική εικόνα της Ελλάδας του σήμερα την οποία η συγκεκριμένη εταιρεία εγκατέλειψε μεταφέροντας αλλού την έδρα της και το γιαούρτι που φτιάχνει είναι από 100% ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ γάλα!! Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην Ελλάδα του 2013, κι ας της γύρισαν κάποιοι την πλάτη στην πιο δύσκολη στιγμή της." 

 
http://logia-tou-aera.blogspot.gr