Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Συρία: Οι Αμερικάνοι στέλνουν 100 τανκς και οπλισμό στους ισλαμιστέςΣε μικρή απόσταση από τα σύνορα Ιορδανίας – Συρίας- Ιράκ βρίσκονται τώρα εκατό τεθωρακισμένα άρματα, καθώς και μια μεγάλη ποσότητα όπλων και πυρομαχικών. Τα τανκς θα παραδοθούν στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό.
Προς το παρόν, μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού εκπαιδεύονται στη χρήση των τεθωρακισμένων και των συστημάτων πυροβολικού.
Μια πηγή δήλωσε: «Στη συριακή αντιπολίτευση θα παραδοθούν βαριά στρατιωτικά οχήματα τα οποία έχουν χορηγηθεί από ευρωπαϊκά και άλλα κράτη».

Η A-Sharq al awsat προσθέτει ότι «ο βαρύς οπλισμός θα βελτιώσει τις επιθετικές δυνατότητες των ανταρτών».
Πρόκειται για ένα κέντρο Logistics όπου εκπαιδεύονται και υποστηρίζονται οι αντάρτες στην Ιορδανία, είναι μια πιθανή βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του Πρίγκιπα Χασάν (φωτό άνω).
Η βάση είχε δημιουργηθεί από τους Βρετανούς για να φτιάξουν έναν αγωγό πετρελαίου από το Ιράκ προς τη Χάιφα. Η βάση βρίσκεται στα βόρειο-ανατολικά της Ιορδανίας σε ένα κακοτράχαλο μέρος. Τώρα είναι κέντρο της αμερικανικής στρατιωτικής δραστηριότητας στη Συρία.

Βρίσκεται μόλις 50 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Συρίας και είναι πολύ δύσκολος ο έλεγχός της (αεροφωτογραφία). Τα όπλα μεταφέρονται στη Συρία από την πόλη Αλ Σάφα της Ιορδανίας, σημειώνει η πηγή.
Hellenic Information Team
hellas-now.com