Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

124 ΠΒΕ Παρελαύνουν με σελοτέιπ στα όπλα και δεμένους αορτήρες!!

Mια εικόνα που γέμισε προβληματισμό προς στιγμήν, αλλά τελικά αποδίδεται από το ΓΕΕΘΑ στις ανάγκες συγκεκριμένης επίδειξης αντίκρυσαν όσοι παραβρέθηκαν στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων της 124 ΠΒΕ  (Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης) στην Τρίπολη.


Στην παρέλαση που ακολούθησε οι πιο παρατηρητικοί θεώρησαν - και δικαίως - ότι τα όπλα (Μ1) ήταν σε κακή κατάσταση, λόγω των σελοτέϊπ που ήταν φάνκε να συγκολλούν το ξύλινο κοντάκι με τα μεταλλικά μέρη του όπλου.
Σε ένα άλλο Μ1 έχει δεθεί ο ... αορτήρας στο όπλο (επίσης Μ1). Από το ΓΕΕΘΑ μας ενημέρωσαν ότι πρόκειται περί "αγήματος επιδείξεως" (με σελοτέιπ;). "Και πρέπει να υπάρχει το σελοτέϊπ γιατί τους διευκολύνει στον χειρισμό του όπλου και σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της επίδειξης".
Όσο για τον αορτήρα, ότι κόπηκε την ώρα που εξκινούσε η παρέλαση και αναγκάστηκε να το δέσει πρόχειρα ο ναύτης για να μην λείψει από την επίδειξη.
Πρώτοι που εντόπισαν τα σελοτεϊπ στιις φωτό είναι οι υπεύθυνοι του yened.wordpress.com.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr