Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ!! ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ Ο "ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ" ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ!!

Το ποσό των 1.447.388 ευρώ εκταμιεύθηκε, συνολικά, από την ΕΡΤ, για την εκπομπή «ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ», την περίοδο 2010- 2012, σύμφωνα με έγγραφο του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.


Ο βουλευτής είχε ζητήσει να ενημερωθεί πόσα χρήματα δαπάνησε η ΕΡΤ ΑΕ, συνολικά για την παραγωγή της συγκεκριμένης εκπομπής, πόσο ήταν το κόστος ανά εκπομπή για την ΕΡΤ ΑΕ και ποια είναι η μετοχική σύνθεση της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΡΤ, το κόστος ανά επεισόδιο για το 2010 ανήλθε σε 24.772 ευρώ, για το 2011, σε 22.000 ευρώ και για το 2012, σε 20.000 ευρώ.

Ως προς τη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, αναφέρονται ως μέτοχοι οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Κωνσταντίνος Μωριάτης, Παναγιώτης Καραμπίνης, Αλέξανδρος Καρδαράς, Δέσποινα Κονταργύρη, Άρης Παππάς και Μαρία Δρανδάκη.

Πηγή: zappit

stoxos.gr