Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Χ.Α :17,6% η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Κορινθίων - Αυτά είναι τα πραγματικά ποσοστά!!

Εδώ και λίγο καιρό, ιδιαίτερα μετά την εκτρωματική συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, έχουν αρχίσει να διαρρέουν τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής ΑυγήςΕίναι πια κοινή παραδοχή πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ξεφύγει με ανοδικές τάσεις από την τρίτη θέση και τα διψήφια ποσοστά που του δίνουν εδώ και 9 μήνες ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις. 
Οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν εδραιωθεί στην συνείδηση του Λαού και διεκδικούν την δεύτερη θέση με ποσοστά που αγγίζουν το 20%.

Όπως παραδέχτηκαν πρόσφατα οι ΤασιόπουλοςΜανδραβέλης και Νικολακόπουλος η Χρυσή Αυγή δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο, αλλά είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη στον τόπο. Σε συνέχεια της δημοσκόπησης για τον Δήμο Τριπόλεως, η Marc δημοσιοποίησε την έρευνά της για τον Δήμο Κορινθίων. Στην εν λόγω δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει ποσοστό 17,6% σε κοντινή απόσταση από τον Σύριζα που λαμβάνει 23,1% και την Νέα Δημοκρατία με 28,4%.

Σε αυτήν την δημοσκόπηση που διεξήχθη σε μια επαρχιακή πόλη όπως η Κόρινθος πρέπει να ληφθούν υπόψη δυο παράγοντες: 1) Η πόλη δεν μαστίζεται τόσο από την ανεργία και την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών όσο τα μεγάλα αστικά κέντρα και 2) Υπάρχει ο παράγοντας της κρυφής ψήφου. Αρκετοί Έλληνες πολίτες λόγω του συνεχιζόμενου επικοινωνιακού πολέμου λάσπης διστάζουν να δηλώσουν πως θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, ιδιαίτερα σε μια κλειστή κοινωνία όπως η Κόρινθος.
Το συμπέρασμα από ακόμα μία δημοσκόπηση - που έτσι κι αλλιώς δεν τις υπολογίζουμε - είναι ένα: Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

xryshaygh.com