Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΦΥΓΗ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ-ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ.


Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους γράφουν οι αλλοδαποί κακοποιοί την «ευνομία παντού» του Δένδια, γνωρίζοντας πως αυτά είναι μεγάλα λόγια για εσωτερική κατανάλωση και τίποτα παραπάνω.

Αλλά, για κακή τους τύχη κάποιες φορές βρίσκουν μπροστά τους γενναίους Έλληνες, που δεν τους χαλάνε τα σχέδια.Στη Λάρισα, λοιπόν, 20χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία, μαζί με άγνωστον ομοεθνή του, μπήκαν σε μίνι-μάρκετ 41χρονου Έλληνα και επιχείρησαν να τον ληστέψουν με την απειλή μαχαιριού. Όμως, ο 41χρονος κατάφερε να τους αντιμετωπίσει και να τους τρέψει σε φυγή. Λίγο παρακάτω, ένας από τους ληστοσυμμορίτες συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς, ενώ ο άλλος κατόρθωσε να διαφύγει. Από την ανάκριση, προέκυψε ότι ο προστατευόμενος της αριστεράντζας, είχε διαπράξει δύο ακόμα ληστείες εις βάρος καταστηματαρχών και μια αρπαγή τσάντας.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
ethnikismos.net