Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ 42ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ...!! ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕ...!!

Στα χέρια των κατοχικών αρχών βρίσκεται από χθες το πρωί 42χρονος Ελληνοκύπριος.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 09:30, στην...
περιοχή του Λιμνίτη.


Συγκεκριμένα, τέσσερις Ελληνοκύπριοι, ανάμεσά τους και ο 42χρονος, μετέβησαν στην περιοχή Λιμνίτη για ψάρεμα.
Σε κάποια στιγμή ο 42χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι του και γύρω στις 09:30 μέλη των στρατιωτικών κατοχικών δυνάμεων τον προσέγγισαν και τον συνέλαβαν, με την δικαιολογία ότι βρισκόταν σε στρατιωτική περιοχή.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 42χρονος είναι καλά στην υγεία του και σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον λεγόμενου δικαστηρίου, στην κατεχόμενη Λεύκα.

philenews.com