Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ! Τούρκος σκότωσε πάνω από 50 πρόσφυγες Σύριους που κατέφευγαν για βοήθεια σε τουρκικό έδαφος... !!


Ένας Τούρκος, ο οποίος παρουσιάζεται από τις τουρκικές αρχές ως ο εγκέφαλος πίσω από τις αιματηρές επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε... 52 ανθρώπους στις αρχές Μαΐου στην πόλη Ρεϊχανλί, στα σύνορα με τη Συρία, συνελήφθη στη νότια Τουρκία ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στη Συρία, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές τουρκικές αρχές. «Ένα άτομο που είναι ένας από τους κύριους υπόπτους της διπλής επίθεσης συνελήφθη στις 10 Ιουνίου το βράδυ ενώ επιχειρούσε να διασχίσει τα σύνορα» με τη Συρία, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνείου της επαρχίας Χατάι (νοτιοανατολική Τουρκία, στα σύνορα με τη Συρία). Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας αυτός, ο οποίος αναφέρθηκε από τον κυβερνήτη της Χατάι μόνο με τα αρχικά Ν.Ε., είναι ο Νασίρ Εσκιοράκ. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων είχε κάνει δεκάδες δρομολόγια ανάμεσα στην Τουρκία και τη Συρία. Η τουρκική δικαιοσύνη έχει ήδη συλλάβει και απαγγείλει κατηγορίες σε 12 πρόσωπα, όλα τουρκικής υπηκοότητας, τα οποία είναι ύποπτα ότι ενέχονται στη διπλή επίθεση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου στο Ρεϊχανλί (επαρχία Χατάι), η οποία υποδέχεται πολυάριθμους Σύρους πρόσφυγες. 

Η Τουρκία απέδωσε την επίθεση σε μια παράνομη τουρκική ακροαριστερή οργάνωση που συνδέεται, σύμφωνα με τους Τούρκους αξιωματούχους, με τις υπηρεσίες πληροφοριών του καθεστώτος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, κάτι που αυτός ο τελευταίος διαψεύδει. Η Τουρκία υποστηρίζει τους Σύρους αντάρτες και ζητεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο Σύρος πρόεδρος. Στο έδαφός της έχουν καταφύγει περίπου 400.000 Συρoί πρόσφυγες. 

elas-lyste.blogspot.gr