Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Aνταλλαγή πυρών της Ομάδος ΟΠΚΕ με τους UCKάδες !!!

Αντάλλαξαν πυρά με τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Κυριακής, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το μπλόκο στην ορεινή Ναυπακτία ! Για μια ακόμη φορά κατάφεραν να ξεγλιστρήσουν σαν χέλια μέσα από τα χέρια των αστυνομικών οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων! Και σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, δεν δίστασαν να κάνουν χρήση του βαρέος οπλισμού τους πυροβολώντας εναντίον μιας ομάδας της Ο.Π.Κ.Ε.!
Το νέο τετ α τετ έγινε γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ορεινή Ναυπακτία, όταν οι αδίστακτοι δραπέτες που αναζητούσαν δίοδο διαφυγής μέσα από τον αστυνομικό κλοιό που κλείνει ασφυκτικά ολόγυρά τους έπεσαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε.. 

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται γι' αυτούς, όταν έσβησαν την μηχανή του αυτοκινήτου με το οποίο κινούνταν και έμειναν μέσα χωρίς να δίνουν καθαρό στόχο. Οι άνδρες της ομάδας τους κάλεσαν να πετάξουν τα όπλα και να παραδοθούν, αλλά ο Μάριον Κόλλα και οι συνεργοί του απάντησαν πυροβολώντας εναντίον τους, χωρίς όμως να τους πετύχουν καθώς οι αστυνομικοί είχαν καλυφθεί πίσω από τα δέντρα της περιοχής και απάντησαν στα πυρά. Ξαφνικά, όμως, το αυτοκίνητο των κακοποιών έκανε όπισθεν με ταχύτητα και με μια απότομη αναστροφή χάθηκε στο σκοτάδι, ενώ οι βαρυποινίτες εξακολουθούσαν να πυροβολούν!

 Οι αστυνομικοί σήμαναν συναγερμό και προσπάθησαν να ακολουθήσουν το όχημα, που δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν το μπλε Ford Focus το οποίο είχαν κλέψει οι δραπέτες από τους τρεις άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο Δίστομο μαζί με τον οπλισμό τους. Το έχασαν, όμως, και οι δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά προσπάθησαν να εντοπίσουν την κατεύθυνση που ακολούθησε. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες κινήθηκαν προς το μοναστήρι της Βαρνάκοβας και στην συγκεκριμένη περιοχή έφτασε κλιμάκιο της ΕΚΑΜ το οποίο προσπαθούσε να τους εντοπίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

veteranos.gr