Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΟΙ ANONYMOUS ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ : ''Κυβέρνηση να μας περιμένεις στις 15 Ιουνίου''Βίντεο

 
Η απόφαση του Πρωθυπουργού να κλείσει την ΕΡΤ δημιούργησε έναν ακόμα πονοκέφαλο στην ελληνική κυβέρνηση. Τους Anonymous. Η γνωστή ομάδα χάκερ ανέβασε βίντεο στο youtube στο οποίο ενημερώνει την κυβέρνηση πως πλέον αποτελεί στόχο τους και προειδοποιεί για κυβερνοεπίθεση στις 15 Ιουνίου.

Αναλυτικά το μήνυμα των Anonymous:

«Ελληνες πολίτες του κόσμου, είμαστε οι Anonymous. Ελληνική κυβέρνηση, έχει πέσει στην αντίληψή μας ότι συνεχίζεται να απολύετε άτομα που έχουν παιδιά. Αυτό είναι απαράδεκτο. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι απολύετε 2656 ανθρώπους. Πρέπει να γνωρίζετε πως αποτελείτε στόχο μας πλέον. Πρέπει να μας περιμένετε στις 15 Ιουνίου. Είμαστε οι Anonymous, είμαστε λεγεώνα, δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένεις ελληνική κυβέρνηση».


defencenet
hellas-now.com