Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ... Βενιζέλος: ''Να μάθουν όλοι οι Έλληνες τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ''!!

Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ. Το έχουν νιώσει τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες στο πετσί τους. Έχετε λεηλατήσει τη χώρα, καταστρέψατε την οικονομία, γεμίσατε την πατρίδα μας με λαθρομετανάστες, βάλατε την χώρα στο μνημόνιο, τα ρουσφέτια ήταν χαρακτηριστικό της πολιτικής σας.  Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε και άλλλα, ο λαός ξέρει... 
Πρόσκληση συστράτευσης με το ΠΑΣΟΚ απηύθυνε σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές, στο εκλογικό κέντρο που έχει στηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας.
«Το ΠΑΣΟΚ σήμερα ολοκληρώνει τη θεσμική του συγκρότηση μετά το συνέδριο και την εκλογή των κεντρικών του οργάνων σήμερα αποκτά σε όλη τη χώρα τις δημοτικές, νομαρχιακές και περιφερειακές οργανώσεις, τις νέες Γραμματείες που θα σηκώσουν το μεγάλο βάρος και για την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης αλλά και για την προετοιμασία των ευρωεκλογών, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, σε επαφή με την κοινωνία και τον πολίτη» δήλωσε, αμέσως μετά την ψηφοφορία ο κ. Βενιζέλος.
Και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να απευθύνω μια μεγάλη, φιλική, συντροφική πρόσκληση συστράτευσης σε όλους τους φίλους μας, όλα τα μέλη μας, όλους τους παλιούς ψηφοφόρους της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, όλα τα στελέχη που θέλουν να βοηθήσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.  
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα τυπικό κόμμα, είναι ο εκφραστής μιας πολύ μεγάλης παράδοσης κι ενός κοινωνικού και ιδεολογικού χώρου που κανείς δεν δεν μπορεί να τον αγνοήσει ή να τον μειώσει. Γιατί αυτός ο χώρος ανάμεσα στη δεξιά και την κομμουνιστική αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ο χώρος που ιστορικά έχει ταυτιστεί με μεγάλες ριζοσπαστικές αλλαγές σε αυτό τον τόπο.  
Εχουμε επωμιστεί το βάρος της κρίσης αλλά αυτό αφορά τρία χρόνια της ελληνικής ιστορίας. Πρέπει να θυμηθούν όλοι οι Ελληνες και να μάθουν οι νεότεροι, που δεν ξέρουν τι ισχύει στον τόπο αυτό και τι σημαίνει μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr