Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

"Πυρπολητής" στο Αιγαίο - Φωτογραφίες από την άσκηση που διατάχθηκε τη νύχτα!!


“Πυρπολητής” μέσα στη νύχτα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Οι φωτογραφίες είναι από την άσκηση που διέταξε ο Α/ΓΕΕΘΑ και προέβλεπε μεταφορά Ειδικών Δυνάμεων για την ανακατάληψη ενός μικρού νησιού διέταξε το ΓΕΕΘΑ το βράδυ .


Η μεταφορά έγινε με δύο σκάφη ταχείας μεταφοράς Zubr, η χρησιμοποίηση των οποίων ήταν ευχάριστη έκπληξη.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Α/ΓΕΕΘΑ διέταξε την ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Νοτίου Τομέα (άμεση συγκρότηση προσωπικού και μέσων) με σκοπό τη διεξαγωγή επιχειρήσεων σε μικρόνησο.  

Στην άσκηση συμμετείχε προσωπικό των ειδικών δυνάμεων των τμημάτων ταχείας αντίδρασης καθώς ιπτάμενα και πλωτά μέσα των 3 κλάδων των Ε.Δ., μεταξύ των οποίων και τα δύο Πλοία Ταχείας Μεταφοράς (ΠΤΜ). 

Η άσκηση διεξήχθη την νύχτα και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.
onalert.gr