Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΡΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ: ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ!


Σε δήλωση που έκανε ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης, Αβνί Μουτλού, φάνηκε πως ψεύδεται ασύστολα σε σημείο να γίνει γραφικός: ¨Το νερό που πετάνε τα ΤΟΜΑ έχει φάρμακο!".

Ο νομάρχης συγκεκριμένα δήλωσε : ¨Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται η ηρεμία στην Κωνσταντινούπολη. Δεν υπάρχουν συγκρούσεις. Ξέρω ότι οι σημερινές εξετάσεις LYS είναι σημαντικές για αυτούς που μετέχουν. Οι εργασίες που έγιναν σήμερα από το πρωί ώστε να φτάσουν τα παιδιά στα εξεταστικά κέντρα υπήρξαν επιτυχείς.

Τα παιδιά μπήκαν στις εξετάσεις τους. Όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς συνεχίζουν χωρίς πρόβλημα την λειτουργία τους¨. Ο νομάρχης βέβαια δεν μίλησε για το σταμάτημα της λειτουργίας του μετρό. Ο νομάρχης αναφερόμενος στην έκκληση για συγκέντρωση ατόμων στις 16.00 επανέλαβε την χτεσινή του απειλή δηλώνοντας πως ¨ Αναφέραμε πως υπό τις παρούσες συνθήκες δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε συγκέντρωση στο Ταξίμ, και αν έρθουν στο Ταξίμ δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί το Ταξίμ σε πεδίο συγκρούσεων. Μετά από την αποκατάσταση της σταθερότητας θα μπορούν να κάνουν χρήση των δημοκρατικών τους δικαιωμάτων¨. Ο νομάρχης ουσιαστικά έκανε λόγο για μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, χωρίς να την ονομάσει. Ο νομάρχης δήλωσε πως ¨Δύο αστυνομικοί μας τραυματίστηκαν από όπλο. Ο ένας στην βουβωνική χώρα και ο άλλος στο πόδι του. Τα στοιχεία που ετοιμάζονται για ταραχές τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν και όπλα¨, αλλά ακόμη δεν δημοσιεύτηκαν εικόνες των τραυματιών αστυνομικών. Σχεδόν δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ το νερό που πετάνε τα ΤΟΜΑ είναι ¨θεραπευτικό¨! Ο Μουτλού σχεδόν επανέλαβε τον χτεσινό του ισχυρισμό πως δεν υπάρχουν τραυματίες όταν δήλωσε πως ¨Υπάρχουν 4 τραυματίες που συνεχίζουν την θεραπεία τους στο νοσοκομείο. Στο θέμα αυτό δημοσιεύτηκαν εσκεμμένες ειδήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό την πρόκληση ταραχών¨ χωρίς βέβαια να κάνει λόγο για τον 14χρονο Μπερκίν Ελβάν που νοσηλεύεται στην εντατική μετά από χτύπημα που δέχτηκε από καψούλα αερίων. Ο νομάρχης σχετικά με τον ισχυρισμό πως εντός του νερού που πετάν τα ΤΟΜΑ υπάρχουν χημικά, δήλωσε πως ¨Κατά καιρούς πετιέται νερό με φάρμακο στους διαδηλωτές, μέσα στο νερό δεν υπάρχουν χημικά¨, αλλά δεν δήλωσε ποιος είναι ο σκοπός του φάρμακου που υπάρχει μέσα στο νερό.

makeleio.gr