Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΗΣΤΕΥΕ !! Συνελήφθη ο «δράκος» του Γαλατσίου !!

Ακόμη ένας αλβανός «οικονομικός μετανάστης» από τις εκατοντάδες χιλιάδες αλβανών που ήρθαν στην Ελλάδα για μια… καλύτερη ζωή, συνελήφθη την Παρασκευή τα ξημερώματα για σωρεία βιασμών και ληστειών κατ’ εξακολούθηση, της αντίστασης και παράβαση του Νόμου περί όπλων.  Ο συλληφθείς εντόπιζε γυναίκες που κινούνταν πεζές στην περιοχή του Γαλατσίου και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και απειλή μαχαιριού, τις οδηγούσε σε ερημική τοποθεσία, όπου τις βίαζε και τις λήστευε αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα και ποσά.

  Όπως εξακριβώθηκε, ο 32χρονος είναι ο δράστης δύο βιασμών και ληστειών σε βάρος γυναικών, που διαπράχθηκαν στις 14-12-2012 και στις 24-2-2013, εντός του πάρκου Ομορφοκλησιάς.

  Ο δράστης, κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν, προέβαλε σθεναρή αντίσταση κλοτσώντας και γρονθοκοπώντας τους αστυνομικούς εκτιμώντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική φιλοξενία. Φυσικά και ο αλβανός ήταν «νόμιμος» μετανάστης σαν όλους του εκατοντάδες χιλιάδες «νόμιμους» που βρίσκονται στη «χώρα».
  Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr