Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Η ανατριχιαστική αλήθεια για το Κ.Κ.Ε...!!


Το παρακάτω κείμενο οφείλουν να το διαβάσουν κυρίως οι ψηφοφόροι της Αριστεράς ώστε να προβληματιστούνε για την ηγεσία τους. Όσοι είναι πραγματικοί αριστεροί πιστεύουν σε σημαντικές αξίες όπως η κοινωνική δικαιοσύνη και η κοινωνική ισότητα.
Θέλω να πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους αγαπάει την Ελλάδα και θέλει το καλύτερο δυνατόν για αυτόν τον τόπο που ζούμε. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μάθουν μερικές σημαντικές αλήθειες για την ιστορία του ΚΚΕ. Οι αλήθειες αυτές είναι αδιαμφισβήτητες, καθώς η πλειονότης τους προκύπτει και από την εφημερίδα «Ριζοσπάστης», το επίσημο όργανο δηλαδή του ΚΚΕ.

Πρώτα από όλα, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα (φωτογραφία 1), η κεντρική επιτροπή του Κ.Κ.Ε. καλούσε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο τους Έλληνες στρατιώτες να παρατήσουν τα όπλα και να μην πολεμήσουν εναντίον του Άξονα. Παροτρύνονται οι Έλληνες στρατιώτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του «ηρωικού αδελφού λαού της Βουλγαρίας» και να παραδοθούν ουσιαστικά στις δυνάμεις του Άξονα. Ο «ηρωικός και αδελφός» Βουλγαρικός λαός είναι φυσικά ο ίδιος λαός που είχε προσπαθήσει λίγες δεκαετίες νωρίτερα (από 1909 συγκεκριμένα) να εξαφανίσει τον Ελληνικό πληθυσμό της Μακεδονίας (έστειλαν τους Κομιτατζήδες, Βούλγαρους) για να την υφαρπάξει. Αυτός ο «ηρωικός» λαός συμμάχησε με τους Ναζιστές με σκοπό να αποκομίσει – εις βάρος της Ελλάδος – εδαφικά οφέλη. Ο «αδελφικός» αυτός λαός, πιστός στα σχέδιά του να καταφέρει να επεκταθεί μέχρι το Αιγαίο, ανέλαβε την κατοχή της Μακεδονίας σαν αντάλλαγμα της υπακοής του από τους Ναζί. Ευθύς αμέσως οι Βούλγαροι ξεκίνησαν τις προσπάθειες (πιστοί στα σχέδιά τους από το 1900) εκκαθάρισης των Ελλήνων της Μακεδονίας. Αυτήν την άτιμη στάση υπέρ των Ναζιστών προσπάθησε προδοτικά να προωθήσει το ΚΚΕ τότε.

Φυσικά μία τέτοια στάση είναι εκτός των άλλων και προδοτική, διότι αν επηρεαζόταν ο Ελληνικός στρατός από την προπαγάνδα αυτή το μέτωπο θα βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο, θα κατέρρεε εκ των έσω. Όταν παίρνεται μια απόφαση, είτε σωστή είτε λάθος, πρέπει όλοι ενωμένοι να την υποστηρίζουμε – πόσο μάλλον στον στρατό όπου η πειθαρχία είναι το Άλφα και το Ωμέγα.

Βλέπουμε τον ΕΛΑΣ (φωτογραφία 2) να εγγυείται την ασφάλεια στις δυνάμεις του άξονα κατά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα, με κάποια... ανταλλάγματα. Ένα από αυτά τα μικρά ανταλλάγματα είναι να παραδώσουν οι Γερμανοί την Θεσσαλονίκη στα χέρια του ΕΛΑΣ. Ένα δεύτερο αντάλλαγμα είναι το να πολεμήσουν οι Γερμανοί εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου του «Λαϊκού Στρατού» και ένα τρίτο να προμηθεύσουν οι Γερμανοί οπλισμό στον ΕΛΑΣ ώστε να καθαρίσει τους εχθρούς του «Λαϊκού Στρατού». Τέλος ο ΕΛΑΣ αναλαμβάνει να καθαρίσει τις «Αντιλαϊκές Παρτιζάνικες Ομάδες» με την βοήθεια των φίλων του, Αλβανών και Βουλγάρων.

Ο ΕΛΑΣ από ότι φαίνεται, ενέταξε και Βουλγάρους στο δυναμικό του κατά το 1944 (φωτογραφία 3). Πολύ λογικό φυσικά να υποστηρίζουν οι Βούλγαροι τον ΕΛΑΣ, αφού γνώριζαν ότι αν επικρατούσε το ΚΚΕ θα ήταν πολύ πιο
εύκολο για την χώρα τους να αποσπάσει Ελληνικά εδάφη και να τα εντάξει στα δικά της.
Το πιο κορυφαίο όμως από όλα, είναι το σύμφωνο μεταξύ Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) και Κομουνιστικού Κόμματος Βουλγαρίας (ΚΚΒ). Σε αυτό το σύμφωνο(φωτογραφία 4) αναφέρονται διάφορα ανατριχιαστικά, ανάμεσα στα οποία και η συμφωνία παραχώρησης διεξόδου στο Αιγαίο για την Βουλγαρία!!! Αυτό όμως σε απλά Ελληνικά σημαίνει ότι συμφώνησαν (χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό λαό) να παραχωρήσουν Ελληνικά εδάφη στην Βουλγαρία. Να λοιπόν γιατί οι Βούλγαροι πολεμούσαν μέσα στον ΕΛΑΣ. Αυτή δεν είναι φυσικά η μόνη παραχώρηση εδαφών την Ελλάδος σε άλλους, καθώς στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα η συμφωνία δημιουργίας Μακεδονικού κράτους το οποίο θα περιλαμβάνει μέχρι και τον Όλυμπο και την Θάσο. Ολόκληρο το σύμφωνο αυτό είναι τρομακτικό, όχι μόνο για αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.
http://antisofistes.blogspot.g
r