Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Μοναστήρι στη Σαντορίνη κήρυξε "πόλεμο" στο ΝΑΤΟΑγώνα για να μην τοποθετηθεί ΝΑΤΟϊκό ραντάρ στην Σαντορίνη δίνουν οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Προφήτη Ηλία.

Οι μοναχοί που τα τελευταία χρόνια ζουν μαζί με τις κεραίες αλλά και τα στρατιωτικά ραντάρ που έχουν τοποθετηθεί στο πάρκο ακριβώς δίπλα από το μοναστήρι, που μετρά πάνω από τρεις αιώνες ζωής στο νησί, είναι ανάστατοι αφού όπως λένε στη θέση του ραντάρ θα τοποθετηθεί «ραδιοθόλος».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μοναχοί, εάν το ΝΑΤΟ τοποθετήσει «ραδιοθόλο» στη Σαντορίνη, το νησί θα μετατραπεί άμεσα σε «στόχο».Ταυτόχρονα εγείρονται σημαντικά θέματα υγείας τόσο για τους ίδιους τους μοναχούς όσο και για τους επισκέπτες.
Παράλληλα καταγγέλλουν πως το έργο δρομολογείται χωρίς άδειες δόμησης, μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε χώρο προστατευόμενο ΝΑΤURA 2000 και άδεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία.hellas-now.com