Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

Περικυκλωμένοι στη Δωρίδα οι «πολυπολιτισμικοί» φονιάδες

Οι Αλβανοί κακοποιοί που δολοφόνησαν τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο πατέρα τριών παιδιών στο Δίστομο Βοιωτίας, βρίσκονται μέσα στον κλοιό της ΕΛΑΣ, στην περιοχή της Άνω Σεργούλας


Η ΕΛΑΣ κινείται με προσοχή, μιας και οι Αλβανοί φονιάδες, είναι πρόσωπα ιδιαίτερα επικίνδυνα. Χθες το βράδυ, αποφεύχθηκε η συμπλοκή, καθώς θεωρήθηκε από τους ιθύνοντες πως θα γεννούσε σοβαρούς κινδύνους.


Ωστόσο, ο αστυνομικός κλοιός έχει κλείσει ασφυκτικά γύρω τους. Στην περιοχή, έχουν φτάσει ενισχύσεις από την Πάτρα, καθώς και με έξι διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα. Επίσης, έχει αποκλειστεί κάθε δίοδος στην ευρύτερη περιοχή Άνω Σεργούλα όπου εκτιμάται ότι έχουν καταφύγει οι δραπέτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταζητούμενοι κρύβονταν στο χωριό Παλιοχωράκι, μετά τη φυγή τους από τα χωριά Τείχιο και Ποτιδάνεια, όπου διανυκτέρευσαν τις δυο τελευταίες νύχτες.

Στο μεταξύ, μετά το τυφέκιο G3 που είχαν αποσπάσει οι Αλβανοί βαρυποινίτες από τους αστυνομικούς στο Δίστομο, όπλο που βρέθηκε στη άκρη δρόμου έξω από το χωριό Φιλοθέη (Φωκίδα), οι αστυνομικοί βρήκαν σκεπασμένο με κλαδιά στο Ξηροβούνι (δυτικά του Διστόμου) και το αγροτικό φορτηγάκι που είχαν κλέψει τα αγαπημένα παιδιά του «πολυπολιτισμού» την προηγούμενη Κυριακή από τους Δελφούς.


Από "Ελεύθερο Κόσμο"