Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Τούρκοι ελαιοπαραγωγοί θα διαφημίσουν το λάδι τους μέσω ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Πλούταρχος!!

Οι Τούρκοι ελαιοπαραγωγοί θα διαφημίσουν το λάδι τους μέσω του ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάζει ο Γιάννης Πλούταρχος, την ίδια ώρα που η ελληνική πλευρά αδιαφορεί. «Ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα με τις συνεντεύξεις των επιστημόνων και από τον Αύγουστο την σκυτάλη θα πάρει ο Γιάννης Πλούταρχος. Το ντοκιμαντέρ έχει προγραμματιστεί να προβληθεί από τον ΣΚΑΪ γύρω στα Χριστούγεννα» τόνισε η Ρούλα Χάμου στο περιοδικό TVBOX. Το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα του τραγουδιστή έχει καθαρά να κάνει με θέματα που αφορούν την μεσογειακή διατροφή, τις ομορφιές και τον πολιτισμό της Ελλάδας και φυσικά την μουσική. Ωστόσο σε μια καθαρά ελληνική παραγωγή, η συμμετοχή ελληνικών κεφαλαίων, είναι σχεδόν μηδενική, καθώς Γάλλοι και Τούρκοι είναι αυτοί που έβαλαν χτήματα προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ντοκιμαντέρ. 

«Ο γαλλικός οργανισμός τουρισμού και Τούρκοι ελαιοπαραγωγοί οι οποίοι θέλουν να διαφημίσουν το λάδι τους είναι αυτοί που μας βοήθησαν. Είναι πολύ λυπηρό. Εδώ και δυο χρόνια δεν έχει βρεθεί κανείς από το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού να δείξει ενδιαφέρον για ένα ντοκιμαντέρ που προβάλλει κατά κύριο λόγο τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας καθώς και την αξία που έχουν τα ελληνικά προϊόντα στην διατροφή μας.» Το 2014 φιλοδοξούμε η παραγωγή μας να συμμετέχει σε όλα τα φεστιβάλ ντοκιμαντέρ ανά τον κόσμο» τόνισε η Ρούλα Χάμου. 

eglimatikotita.gr