Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Δύο εκατομμύρια Έλληνες πάσχουν από υπέρταση. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, το πρόβλημα εντείνεται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας. Αναφερόμενος σε διεθνή μελέτη στην οποία συμμετείχαν 123.000 ασθενείς, ο επίκουρος καθηγητής Καρδιολογίας κ. Κ. Τσιούφης συμπέρανε ότι οι οικονομικές δυσκολίες και η ανεργία συσχετίζονται με την υπέρταση.


Από την πλευρά του, ο συντονιστής διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Έλενα», κ. Θ. Μακρής, ανέφερε ότι η οικονομική ύφεση έχει επηρεάσει αρνητικά και την απόφαση των νέων ζευγαριών για τη δημιουργία οικογένειας.

«Η πρώτη εγκυμοσύνη έχει μετατεθεί σε μεγαλύτερη ηλικία και σε συνδυασμό με το στρες, την ανεργία και τις δυσκολότερες συνθήκες διαβίωσης το πρόβλημα της υπέρτασης στην εγκυμοσύνη, φαίνεται να επιδεινώνεται», είπε ο κ. Μακρής.

Συμπέρασμα: η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας βλάπτει σοβαρά όχι μόνο την τσέπη, αλλά και την υγεία των Ελλήνων. Πρέπει, λοιπόν, να φύγει το συντομότερο, πριν μας στείλει στα… θυμαράκια!
ethnikismos.net