Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Η ΕΕ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ... Επανάληψη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων !!!

"Περασμένα, ξεχασμένα"  και στην ΕΕ σκέφτονται επανάληψητων ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία.
Στην επανάληψη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία συμφώνησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά ανέβαλε για τουλάχιστον τέσσερις μήνες την έναρξη του νέου γύρου των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με δηλώσεις ευρωπαίων διπλωματών στο Λουξεμβούργο.
Η Γερμανία επεδίωξε μάλιστα την αναβολή της έναρξης ενός νέου κεφαλαίου στις διαπραγματεύσεις, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο, εξαιτίας των ανησυχιών για τον τρόπο διαχείρισης από την τουρκική κυβέρνηση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Τουρκία.
Στην Αγκυρα, ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει πρόσκομμα στην επανάληψη των διαπραγματεύσεων και πρόσθεσε ότι αναμένει «θετική κατάληξη» στην υπόθεση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr