Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Οι Σουηδοί θέτουν εκτός νόμου την… κτηνοβασία! Θα μας τρελανουν οι ευρωπαιοι


Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η ερωτική επαφή με ζώα επιτρέπεται εφόσον ο «ζωόφιλος» μπορεί να αποδείξει ότι το ζώο δεν υπέφερε!
Η Σουηδία πρόκειται να θέσει εκτός νόμου για πρώτη φορά στην ιστορία της την… κτηνοβασία, καθώς ο νομοθέτης θα «κλείσει» ένα παραθυράκι που την καθιστούσε νόμιμη.


Η κοινωνική κατακραυγή οδηγεί την κυβέρνηση στην επικαιροποίηση της νομοθεσίας, θέτοντας ως γενικό κανόνα την απαγόρευση οποιασδήποτε μορφής «έκφρασης αγάπης» προς τα ζώα, ανεξαρτήτου «συγκατάθεσης από την πλευρά του ζώου» (!), αναφέρει σε δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail.
Όποιος πιαστεί επ’ αυτοφώρω σε… σεξουαλική περίπτυξη με ζώο, θα του επιβάλλεται βαρύ πρόστιμο, ενώ θα αντιμετωπίζει και ποινές φυλάκισης έως δύο χρόνια.
Ο υπουργός Αγροτικών Υποθέσεων, Eskil Erlandsson, δήλωσε ότι η κυβέρνηση αυστηροποιεί τη νομοθεσία γύρω από την κτηνοβασία, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το παράνομο της πράξης.
Ωστόσο, προσθέτει το δημοσίευμα, ο νέος νόμος θα θεσπιστεί επίσημα από τον Ιανουάριο του 2014.
Εκπρόσωπος της Σουηδικής Ομοσπονδίας Κτηνιάτρων, Johan Beck-Friis, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP ότι το 2006 έγιναν γνωστές στις αρχές τουλάχιστον 100 περιπτώσεις κακοποίησης ζώων που σχετίζονταν με κτηνοβασία.
24wro

hellas-now.con