Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΣΚΥΛΙΑ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !! Τον αποθέωσε Τούρκος υπουργός!!

O σημαιοφόρος της τουρκικής ομάδας στην Τελετή Εναρξης των Μεσογειακών Ριζά Καγιάλπ δημιούργησε σάλο με το τιτίβισμα που έκανε: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία στους Αρμένιους και Ελληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, τόσο από πλευράς Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, όσο και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και ο Καγιάλπ ύστερα από εντολή της Τουρκικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποχώρησε από το Μεσογειακό Χωριό το βράδυ της Κυριακής. 
Η τουρκική κυβέρνηση έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση να σταματήσουν τις πιέσεις προς τον αθλητή, αλλιώς είναι ικανή να διακόψει τους Μεσογειακούς Αγώνες.
Τελικά η στήριξη αυτή επιβεβαιώθηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο το βράδυ της Τρίτης, την ημέρα δηλαδή που έγινε γνωστή η είδηση στην Ελλάδα, όταν στο δείπνο που παρέθεσε ο Υπουργός Αθλητισμού της Τουρκίας Σουάτ Κίλιτς στους μεταλλιούχους της χώρας του στους Μεσογειακούς, ο Καγιάλπ καθόταν δίπλα του, καθώς είναι το αγαπημένο και το πιο προβεβλημένο παιδί της τουρκικής αποστολής.
Συνομίλησε επί αρκετή ώρα με τον Υπουργό σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία, ενώ φυσικά δεν έγινε καμία αναφορά στο επίμαχο τιτίβισμα.
Μάλιστα αποτελεί ειρωνεία και το περιεχόμενο της ομιλίας του Τούρκου Υπουργού προς τους αθλητές, λέγοντας: «Αποτελείτε το μοντέλο. Η νεολαία προχωράει τη ζωή της παίρνοντας έμπνευση από εσάς»
Δηλαδή το εθνικιστικό παραλήρημα του Καγιάλπ αποτελεί έμπνευση; Μόνο ο Τούρκος Υπουργός Αθλητισμού μπορεί να απαντήσει.
Αυτά μπορούν άνετα να έρθουν σε αντιδιαστολή και με το κόψιμο της Βούλας Παπαχρήστου από τους ....Ολυμπιακούς Αγώνες επίσης για ένα twitter (parapolitika.gr)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr