Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Πανωλεθρία των ισλαμιστών στην Συρία!Στους "αντάρτες" της Συρίας δεν τους λείπουν τα όπλα, αλλά οι άνδρες. Ο συριακός στρατός ξεκίνησε την Παρακευή 14.6 την επανακατάληψη του Χαλεπιου.

Η πανωλεθρία των ένοπλων ομάδων είναι τέτοια ώστε η προμήθεια όπλων δεν θα άλλαζε τίποτα.

Ενώ η τύχη του πολέμου αντιστράφηκε στη Συρία και ο Αραβικός Συριακός Στρατός απελευθέρωσε την περιοχή Κουσείρ, ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας, Λωράν Φαμπιούς, έκανε έκκληση για επείγουσα παράδοση όπλων προς τους αντάρτες για την επαναφορά της ισορροπίας των δυνάμεων.

Ωστόσο, η πανωλεθρία των ένοπλων ομάδων είναι τέτοια ώστε η παράδοση όπλων δεν θα άλλαζε πολλά πράγματα. Άνδρες χρειάζονται οι «αντάρτες» , και ελάχιστοι είναι οι υποψήφιοι για να έρθουν να σφαχθούν στη Συρία.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Γαλλία βάζει εμπόδια για τη διεξαγωγή της διάσκεψης για την ειρήνη "Γενεύη 2" .
infognomonpolitics
hellas-now.com