Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ.


Ολοκληρώνονται την Κυριακή 9 Ιουνίου, οι τετραήμερες εργασίες της ετήσιας συνόδου της υπερκυβέρνησης του κόσμου, της διαβόητης Λέσχης Μπίλντενμπεργκ.

Η εφετινή σύνοδος γίνεται στο ξενοδοχείο «Grove» του Χερτφορντσάιρ. Από τον κατάλογο προκύπτει ότι από την Ελλάδα συμμετέχουν ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο καθεστωτικός δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς (ο οποίος συμμετέχει για 4η φορά…).

Άλλα γνωστά πρόσωπα της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης που συμμετέχουν είναι η επικεφαλής της φωλιάς των διεθνών τοκογλύφων (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, ο σιωνιστής «χασάπης της Κύπρου» Χένρυ Κίσσινγκερ, ο επίσης σιωνιστής αρχιτοκογλύφος Σόρος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Αλί Μπαμπακάν, ο πρώην αρχηγός της CIA στρατηγός Πετρέους, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ζοζέ Εμανουέλ Μπαρόζο κ.α. «επιφανείς» τραπεζίτες, στελέχη διεθνών οργανιστών, πολιτικοί, «επιχειρηματίες» κ.λπ.

Φυσικά, εμείς οι «κοινοί θνητοί» δε θα μάθουμε ποτέ τι συζητήσεις έγιναν και τι αποφάσεις ελήφθησαν. Θα τις… νιώσουμε στο πετσί μας αργότερα!

(ΥΓ): Να αναφέρουμε εν τάχει κάποιους «επιφανείς» Έλληνες που έχουν συμμετάσχει στις εργασίες της σατανικής Λέσχης: Jeffrey Παπανδρέου, φον Αντωνάκης, Πάγκαλος, Διαμαντοπούλου, Βενιζέλος, Αλογοσκούφης, Μητσοτάκης, Ντόρα, Αρσένης κι όλο το κακό συναπάντημα των υπευθύνων της δυστυχίας μας…
ethnikismos.net