Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Καταργούν το Τάγμα της Κόνιτσας ...Αλλά όχι το ΚΕΝ Ρεθύμνου !!

Καταργούν στα Σύνορα το Τάγμα της Κόνιτσας δεν έχει και τίποτε άλλο στα Ελληνο Αλβανικά σύνορα ,αλλά διατηρούν το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ρεθύμνου στη Κρήτη ...Βλέπεις εκεί υπάρχει 0 Κεφαλογιάννης ! Στο έλεος των Αλβανών και των Τσάμηδων τα γεροντάκια της Κόνιτσας Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. -Από πολύ καιρό πριν ήθελαν να καταργήσουν το τάγμα αλλά έκαναν πίσω μετά από αντιδράσεις φορέων και ιδιωτών.
-Τα χωριά των συνόρων στα χέρια κλεφτών, εμπόρων ναρκωτικών και αλβανοκατσαπλιάδων. -Κάτω από το μισό το δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. -Αν φύγει και ο στρατός όλη η περιοχή έρμαιο των Αλβανών. -Μετά από τις τράπεζες, τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, σειρά έχει ο στρατός. Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Κόνιτσας:... 

Τις τελευταίες στιγμές πληθαίνουν οι πληροφορίες για την κατάργηση του ιστορικού 583 Τάγματος Πεζικού στην Κόνιτσα. Εάν επαληθευτούν αυτές οι πληροφορίες, θα διαπραχθεί ακόμη ένα τραγικό λάθος, μια εγκληματική πράξη κατά του ακριτικού Δήμου και των κατοίκων του. Μια τέτοια απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, θα δείξει για μια ακόμη φορά το πιο σκληρό και ανάλγητο πρόσωπο, απέναντι σε ένα απομονωμένο και μεθόριο τόπο, καθιστώντας τον "ξέφραγο αμπέλι". 

Κάνουμε γνωστό σε όλους, ότι είμαστε απέναντι στην επιχειρούμενη σκληρότητα και αδιαφορία του κράτους, εμείς οι πολίτες αυτού του τόπου, θα αντιτάξουμε τη δική μας σκληρότητα με δυναμικό τρόπο. Δε θα δεχθούμε αποφάσεις ερημοποίησης της περιοχής μας, αυξάνοντας την ανασφάλεια των κατοίκων του. Σαν πρώτη αντίδραση, καλούμε σε επείγουσα συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, αύριο Κυριακή 16/6/2013 στις 12 το μεσημέρι, για να εκτιμήσουμε την κατάσταση, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τον τρόπο αντίδρασής μας. Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες του τόπου να παραστούσ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας

 Παναγιώτης Γαργάλας. 

 veteranos.gr