Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ... ΚΛΙΜΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ...Θα θέλαμε εξ αρχής να τονίσουμε το γεγονός ότι δεν θα πάρουμε το μέρος κανενός !
Από την μία μεριά έχουμε την κυβέρνηση που μέσα σε μια νύχτα σαν να μην ήξερε το τι γινόταν στην ΕΡΤ αποφασίζει να την κλείσει με έναν τρόπο απολυταρχικό και υποκριτικό , διότι θα είναι ψεύτες αν πουν ότι δεν ήξεραν το τι γινόταν .
Από την άλλη μεριά έχουμε όλους αυτούς τους χιλιάδες εργαζομένους ... από την μεριά τους έχουν και αυτή λάθος διότι  όλα αυτά τα χρόνια στην ΕΡΤ γινόταν πάρτυ με τα λεφτά του ελληνικού λαού και αυτοί αυτό που έκαναν είναι να παρακολουθούν ατάραχοι . Άλλωστε είναι γνωστό το πάρτυ που γινόταν με τον ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών από την γνωστή "λίστα της ντροπής " όπου αναγράφονται όλα τα ονόματα εκείνων που τσέπωναν αυτούς τους παχυλούς μισθούς , πράγμα ανηθικότατο όταν βαδίζουμε σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των δημόσιων υπαλλήλων έχουν χάσει μεγάλο μέρος του μισθού τους .

Ακόμη θα θέλαμε να πούμε με το μυαλό που διαθέτουμε ότι δεν θα χρειαζόταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αν η εκάστοτε κυβέρνηση δεν έβαζε εξαρχής έναν φραγμό στους προκλητικούς διορισμούς , πράγμα το οποίο στηρίχτηκε από κομματικούς εγκάθετους . Επίσης δεν μπορούμε να ξεχάσουμε κι εκείνους τους άθλιους δημοσιογραφίσκους που έκαναν πολυπολιτισμική προπαγάνδα με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών παίζοντας το "αντιρατσιστές " !!!! Ούτε μπορούμε να ξεχάσουμε κι εκείνους που πληρωνόντουσαν αδρά για να χορεύουν σαν τις αρκούδες κάθε Σάββατο βράδυ ...

Κατά την άποψη μας αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να ξηλωθούν όσοι άχρηστοι ήταν μέσα στην δημόσια τηλεόραση που πληρωνόντουσαν αδρά . Παράλληλα οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΕΡΤ να είχαν ίση αντιμετώπιση με όλους τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας . Ακόμα να έπαυε η εκάστοτε πολιτική προπαγάνδα που αποτελεί μια αηδία για δημόσια τηλεόραση . Με λίγα λόγια η δικιά μας θέση είναι να επικρατήσει το λογικό και το σωστό ως προς την ελληνική κοινωνία , δεν είμαστε υπερ της κυβερνητικής υποκρισίας αλλά δεν είμαστε και υπερ της ασυδοσίας που είχε ένα μέρος των δημοσίων υπαλλήλων του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού . Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε τον φόβο μας για διχόνοια που μπορεί να δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία ύστερα από τέτοιες αποφάσεις που ταράζουν ακόμα περισσότερο την ήδη ταραγμένη ελληνική κοινωνία ... πιστεύουμε πως στην προκειμένη περίπτωση το σωστό είναι κάπου στην μέση !


ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - enwtheite.blogspot.gr