Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Έπιασαν τον Αλβανό «δράκο» του Γαλατσίου..Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο βιαστής που είχε σπείρει τον τρόμο στην περιοχή του Γαλατσίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για 32χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της περιοχής της Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι.

Ο 32χρονος βιαστής με την απειλή μαχαιριού τις βίαζε και στη συνέχεια τους άρπαζε κινητά και χρήματα.

Εδώ και μήνες οι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψή του με «δολώματα» γυναίκες αστυνομικούς. Τελικά, τα κατάφεραν και τον συνέλαβαν. Μάλιστα όταν τον εντόπισαν και προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αυτός αντιστάθηκε, προσπαθώντας με μπουνιές και κλωτσιές, να ξεφύγει -ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως ταυτοποιήθηκε ο δράστης έχει βιάσει τουλάχιστον δύο γυναίκες, ενώ η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να υπάρχουν και περισσότερα θύματα.
protothema
hellas-now.com