Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Το μανιφέστο του Χίτλερ δώρισε στους αξιωματούχους της βόρειας Κορέας ο Κιμ... Αυτά να τα βλέπει το ΚΚΕΩς ένθερμος οπαδός του Χίτλερ, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν είχε τη φαεινή ιδέα με αφορμή τον εορτασμό των πρόσφατων γενεθλίων του, να κάνει ένα δωράκι στους ανώτερους αξιωματούχους της χώρας του που δεν είναι άλλο από το βιβλίο: «Ο Αγών μου». Μάλιστα, ο αμφιλεγόμενος ηγέτης μοίρασε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 100 αντίτυπα του βιβλίου του Χίτλερ.

Δωρίζοντας το μανιφέστο του ναζισμού στους αξιωματούχους του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλησε με αυτό τον τρόπο να τους ενθαρρύνει να εντρυφήσουν στον τρόπο ανοικοδόμησης της Γερμανίας μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Αναφέροντας ότι ο Χίτλερ κατάφερε να ξαναχτίσει τη Γερμανία σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ήττα της στον Α' Παγκόσμιο, ο Κιμ Γιονγκ - Ουν τόνισε την ανάγκη εις βάθος μελέτης του Γ' Ράιχ και ζήτησε να αντληθούν από αυτό πρακτικά παραδείγματα», δήλωσε πηγή της Πιονγιανγκ στο δίκτυο «New Focus International».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post», το δωράκι του Βορειοκορεάτη ηγέτη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μετατρέψει την εικόνα του, από αυτή του τροφαντού γόνου σε έναν χαρισματικό και σκληρό ηγέτη, ο οποίος δεν διστάζει να φωνάζει προς τους συνεργάτες του, ακόμη και να τους πετάει πράγματα...

protothema.gr