Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Φθιώτιδα: Το ηλικιωμένο ζευγάρι έβλεπε δεμένο στο κρεβάτι τους Αλβανούς ληστές να οργιάζουν... !!


Το ζευγάρι βρέθηκε αντιμέτωπο με τους κουκουλοφόρους ληστές που παραβίασαν το παντζούρι της κρεβατοκάμαρας.... - Οι δράστες μετά το σπίτι, χτύπησαν και ένα καφενείο... Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα στο Νεοχώρι στη Δυτική Φθιώτιδα, όταν 3 κουκουλοφόροι παραβίασαν το παντζούρι και μπήκαν στο σπίτι. 


 Οι ληστές, που μιλούσαν Αλβανικά, έδεσαν με σεντόνια τον 75χρονο ιδιοκτήτη και την 77χρονη σύζυγό του και με την απειλή πιστολιού ζητούσαν επίμονα να τους πουν που είναι τα χρήματα. Τελικά αφού έκαναν το σπίτι άνω-κάτω, πήραν 250 ευρώ και αφού έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου, άφησαν δεμένα χειροπόδαρα τους ηλικιωμένους και έφυγαν.

 Επόμενος στόχος ήταν το καφενείο του χωριού. Οι δράστες παραβίασαν την είσοδο και αφού πήραν 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, πήραν και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όταν λίγο αργότερα το ηλικιωμένο ζευγάρι κατάφερε να λυθεί ενημέρωσε την αστυνομία από γειτονικό σπίτι, αλλά οι ληστές είχαν γίνει άφαντοι.

 to-mati.gr