Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Τουρκομόγγολος σημαιοφόρος: Οι Έλληνες είναι σκυλιάΟ σημαιοφόρος της Τουρκικής αποστολής στους ΜεσογειακούςΑγώνες, Ρίζα Καγιάαλπ μέσω Twitter προχώρησε σε ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια κατά των Ελλήνων και των Αρμένιων.


Ο χάλκινος ολυμπιονίκης της Τουρκίας στα 120 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης στους Αγώνες του Λονδίνου και πρωταθλητής Ευρώπης πέρυσι αναφερόμενος στους συμπατριώτες του που εξακολουθούν να διαδηλώνουν έγραψε στο Twitter «Γαμ... προδότες. Αφήσατε στην πλατεία τους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά."

Ο αθλητής που ήταν ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες έσβησε το σχόλιο αλλά το θεμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η τουρκική ολυμπιακή επιτροπή ζήτησε να τιμωρηθεί, όμως οι διοργανωτές των αγώνων αναφέρουν ότι έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό.


newsit.gr