Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Και επίσκεψη Τούρκου στρατηγού στη Θράκη στο πλαίσιο ΜΟΕ

Επίσκεψη στη Θράκη πραγματοποίησε την Τρίτη 11 Ιουνίου ο διοικητής του 5ου Σώματος Στρατού που εδρεύει στην Τυρολόη (Çorlu), Αντιστράτηγος Nazım Altıntaş στο πλαίσιο των περιβόητων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (Μ.Ο.Ε.) που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία κατόπιν αμερικανικών πιέσεων.
Ο Τούρκος Αντιστράτηγος συναντήθηκε στην Κομοτηνή με τον πρόξενο της γείτονος Osman İlhan Şener ενώ στην Ξάνθη, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Χρήστο Χαλκίδη.
Η επίσκεψη του Τούρκου ανώτατου αξιωματικού δεν ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ και είναι απορίας άξιο για πόσο ακόμα η Αθήνα θα φαντασιώνεται βελτίωση των διμερών σχέσεων μέσω των ΜΟΕ, την ίδια στιγμή που κορυφώνεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο.

strategyreports