Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

ΛΟΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: “ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ”– ΤΟ ΚΚΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ… !!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ

Συλλ-αλητήριο διοργάνωσε χθες το απόγευμα το ΚΚΕ για την ΕΡΤ, αλλά οι κακές γλώσσες λένε πως φοβόταν… διαρροές συντρόφων στη συγκέντρωση του Τσίπρα στο Σύνταγμα, γι’ αυτό το έκανε την ίδια ώρα σε μακρινό προς το κέντρο της πόλης σημείο.

(Σ.Σ. Και οι δυο συγκεντρώσεις ΜΑΖΙ, και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, πλησίαζαν τον όγκο της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έκανε το Σάββατο 15/6, αλλά σε καμία περίπτωση το πάθος των συγκεντρωμένων. Το γιατί, προφανές….)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6)


Μετά το πανηγυράκι, ο σύντροφος… Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Κουτσούμπας έκανε την παρακάτω δήλωση:


«Η λύση δεν βρίσκεται στις συνταγές που προτείνουν τα κόμματα του νέου διπολισμού, είτε με πυρήνα τη ΝΔ, είτε με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ. Η διέξοδος βρίσκεται στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στη λαϊκή συμμαχία, στη συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ο λαός, οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα τερτίπια, στις επιδιώξεις των κομμάτων της συγκυβέρνησης, των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που μοναδικό σκοπό και επιδίωξη έχουν να καθίσουν στο σβέρκο του λαού για να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις των μονοπωλίων και της ΕΕ. Πρέπει εδώ και τώρα να καταργηθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, πρέπει εδώ και τώρα να ανοίξει η κρατική ραδιοτηλεόραση και δεν πρέπει να απολυθεί κανένας εργαζόμενος από κανένα δημόσιο οργανισμό ή οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα».


Να μην απολύονται, λοιπόν, εργαζόμενοι του δημοσίου.


Αλλά, προφανώς οι ιδιώτες να απολύουν ελεύθερα! Και μεταξύ αυτών και το ΚΚΕ, που πετάει στο δρόμο τους ίδιους τους εργαζόμενους του.


Ε, αφού δε δούλευαν στο δημόσιο, τι να κάνουμε; Ας πρόσεχαν!

ethnikismos.net