Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ: ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ...το διαβάσαμε στο olympia

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Η συμμορία των διεφθαρμένων ολοκληρώνει το έγκλημα της, τοποθετώντας ως “σύμβουλο” πώλησης του ληστευμένου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την …Goldman Sachs!
Όλα αυτά, παρά την πρόσφατη απόφαση – κόλαφο της δικαιοσύνης που για πρώτη φορά παραδέχεται ότι το ΤΤ ζημιώθηκε με κολοσσιαίο ποσό για την πώληση του CDS, στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται μεταξύ άλλων …η Goldman Sachs!


Είναι δύσκολο να δώσουμε στον Έλληνα πολίτη που δεν γνωρίζει το αντικείμενο, να καταλάβει ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ, ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ που συντελείται.
Αλλά και της συγκάλυψης.
Εν μέσω απεργιών λοιπόν, γκαιμπελικής οπερέτας με την ΕΡΤ, ολοκληρώνεται το έγκλημα που σηματοδότησε την έναρξη καταστροφής της χώρας.
Το Ολυμπία θα φροντίσει τουλάχιστον οι επόμενες γενιές να ξέρουν τα ονοματεπώνυμα των εγκληματιών. Αφού η παρούσα γενιά αδυνατεί να τους σταματήσει, να τους τιμωρήσει.
hellas-now.com