Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ: ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Ο ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ!!! ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!

Για βαρύτατα κακουργήματα για απάτη κατ΄ εξακολούθηση, βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους ο  Καλφαγιάννης πρόεδρος των εργαζομένων και μέλος του Δ.Σ της ΕΡΤ
Συναντιούνται σε λίγη ώρα μαζί του  Βενιζέλος – Κουβέλης
Βρίσκεται έξω, με περιοριστικούς όρους για απάτη και κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ.
Με πλαστές βεβαιώσεις έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και εκείνη που εργάζεται στην ΕΡΤ) επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη του και επίδομα τέκνου για την παντρεμένη κόρη του.
Επέβαλε ο Τσίπρας την παρουσία του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ
Αντί να έχει απολυθεί σύμφωνα  με τον Νόμο Μανιτάκη για τους επίορκους, χαριεντίζεται ο Τσίπρας μαζί του και συναντάται με  Βενιζέλο και ο Κουβέλη! 
Η ΕΡΤ τον έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, η ΕΡΤ έχει κερδίσει αγωγή εις βάρος του και έχει εκδοθεί τελεσίδικο παραπεμπτικό βούλευμα.
Βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους!!!!
stoxos.gr