Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

΄΄Δημοκρατία κατα το δοκούν ”…Κάλυψαν Κανέλλη – Δούρου οι δήθεν δημοκράτες βουλευτές !


Σε μια ακόμα αντισυνταγματική πράξη προχώρησε σήμερα συλλήβδην το “συνταγματικό τόξο” που κάλυψε τις Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου, απορρίπτοντας την πρόταση για άρση ασυλίας των δυο βουλευτών. Στο σύνολο 192 ψηφισάντων 182 ψήφισαν κατά της άρσης, 2 υπέρ, 7 παρών και 1 λευκό.

Κρυμμένοι πίσω από τα κοινοβουλευτικά τους προνόμια και τους παχυλούς μισθούς και με το πρόσχημα του κινδύνου της Χρυσής Αυγής η Ολομέλεια πρόσφερε απλόχερα για ακόμα μια φορά ασυλία στους βουλευτές του “συνταγματικού τόξου”.

Την ίδια ώρα οι δικογραφίες για ανύπαρκτα αδικήματα που σχηματίζονται για βουλευτές της Χρυσής Αυγής έρχονται σε χρόνο ρεκόρ στην Ολομέλεια και γίνεται άμεσα η άρση ασυλίας, κάτι που το ζητάνε οι ίδιοι συναγωνιστές, καθώς είναι πάγια η θέση του Λαϊκού Συνδέσμου για την κατάργηση των κοινοβουλευτικών προνομίων.
Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης αρνήθηκε παρατύπως να δώσει τον λόγο στο Βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη για να τοποθετηθεί επί του προσωπικού και επί του ζητήματος της άρσης ασυλίας των εν λόγω βουλευτών, καθώς είναι ο μηνυτής για το γνωστό επεισόδιο στον ΑΝΤ1.
Η βουλή για ακόμα μια φορά τήρησε δύο μέτρα και δύο σταθμά, καθώς στην συνεδρίαση της 13/3/2013 είχε δοθεί ο λόγος στην Λιάνα Κανέλλη, παρόλο που δεν υπήρχε προσωπική αναφορά σε αυτήν, όταν τέθηκε το ζήτημα της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.
Ο Κασιδιάρης κατήγγειλε για την πρωτοφανή φίμωση τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος δεν του έδωσε ποτέ τον λόγο, και στην συνέχεια αποχώρησε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, αρνούμενη να συμμετάσχει σε αυτό το στημένο παιχνίδι του “συνταγματικού τόξου”.
Εμείς απλά να σημειώσουμε οτι η Δημοκρατία και η απόδοση της Δικαιοσύνης ειναι συνώννυμα και απλά όπως χειρόζενται θέματα που αφορούν βουλευτές και πράξεις ενός κόμματος όπως η Χρυσή Αυγή έτσι πρέπει να γίνεταιμε όλους τους Βουλευτές και όλα τα κόμματα …Διαφορετικα΄ ειναι αυτό που λέει ο σοφός Λαός !

veteranos.gr