Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ‘ΚΕΙ ΠΟΥ ‘ΡΘΕ ΚΑΛΕΙ Η “ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ” ΚΑΡΥΟΦΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…!!

«Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα», ήταν το πρώτο σχόλιο της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, όπου κλήθηκε να σχολιάσει –μεταξύ άλλων- τη «Χρυσή Αυγή».
 Η ηθοποιός εξέφρασε τον φόβο της για την ύπαρξη του ακροδεξιού κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, αλλά και «για την άνοδο του νέου ναζισμού».

Στη συνέχεια, μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ», χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το γεγονός πως το ακροδεξιό κόμμα εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο και μάλιστα με υψηλά ποσοστά.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα που ήμαστε, υποτίθεται, η χώρα που δημιούργησε τον “Ξένιο Δία”, να φτάνουμε στο όριο να χαρακώνουμε τα πρόσωπα παιδιών, επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα τους. Πρέπει ο κόσμος να αντιδράσει και να απομονώσει αυτά τα μορφώματα και σε τυχόν επόμενες εκλογές να τους στείλει από εκεί που ήρθαν».
ΥΓ1. Όταν οι πρωταγωνίστριες των τσοντοκάναλων, με τις σκηνές για ενηλίκους ενδεδυμένες με σενάρια και δολοφονίες έχουν “δημοκρατικές ανησυχίες” είναι να σωπαίνεις!
ΥΓ2. Για του Έλληνες που σφάζονται κατά δεκάδες από τους λαθρομετανάστες καμία κουβέντα συμπαράστασης έχουμε; Ή ακολουθούμε πιστά την γραμμή του κόμματος που λέει “ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ;;;; ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”;;;;;
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…
http://ethnikismos.net