Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ !!

“Συγχαρητήρια” για το “θεάρεστο” έργο της παγκοσμιοποίησης και αχταρμοποίησης φυλών, πολιτισμών, αρχών, παραδόσεων κλπ, κλπ.
Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες και καταστροφείς των κρατών κι εθνών θα σας ευγνωμονούν (φαίνεται άλλωστε κι από τις ΧΟΡΗΓΙΕΣ τους) για τις παγκοσμιοποιητικές σας υπηρεσίες.Τις ΒΑΡΒΑΡΕΣ φυλές που καταδυνάστευσαν το Έθνος μας επί αιώνες, μας τις παρουσιάζετε τώρα δίκην “πολιτιστικού happening”, στα μούτρα του Ελληνικού λαού ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ τους. Αυτοί που πήδηξαν το φράχτη και απλά…”μπούκαραν μέσα”, ή τους κουβάλησε κάποιος ΤΟΥΡΚΟΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ, αυτοί χωρίς την ανάληψη ΚΑΜΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ, ή δήλωσης απέναντι στο Ελληνικό κράτος, απλά “βαπτίζονται” “Έλληνες”.

Αυτοί που σήμερα κατασφάζουν (1 με 2 περιπτώσεις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, κι αν μπορείτε διαψεύστε το) ηλικιωμένους κι ανήμπορους Έλληνες για 50(!!!!) ευρώ, που βιάζουν και βασανίζουν δύστυχες κοπέλες, που απαγάγουν και σκοτώνουν, που εκπορνεύουν και πουλάνε ναρκωτικά είναι παρόμοιες περιπτώσεις με τον “αριστούχο” Σουδανό που μας παρουσιάζετε μαζί με το ανδρείκελο του Προεδρικού μεγάρου.

Όσο κι αν προσπαθείτε να ΚΟΙΜΙΣΕΤΕ τον Ελληνικό λαό με τις “φιλανθρωπίες” υπέρ των βάρβαρων αλλόφυλων και αλλόθρησκων ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα) η ανυπαρξία της Εκκλησίας (μετά την αποδημία του μακαριστού Χριστόδουλου) και τα σφιχταγγαλιάσματα του Ιερώνυμου με ελεεινούς ΚΛΕΦΤΕΣ κι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ (Jeffrey Papandreou) δεν περνούν απαρατήρητα από τον Ελληνικό λαό, αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά.
Είσαστε απλά ανάξιοι συνεχιστές του Παπαφλέσσα, όσο για τις δικαιολογίες που σίγουρα θα αναμασήσετε (περί 10.000 μερίδων κλπ) έχω να σας πω ότι η περιουσία της Εκκλησίας δικαιολογεί ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από 10 ή 100 χιλιάδες μερίδες ημερησίως.

Το να διαφημίζετε μάλιστα ως ΧΟΡΗΓΟΥΣ σας πολυεθνικές εταιρίες που αποτελούν την επιτομή της ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ της ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ και της ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ δε συνάδει διόλου με το “ανθρωπιστικό” προφίλ που μας πουλάτε χαριεντιζόμενοι με λαθροεποίκους και (σε ποσοστό 70% σύμφωνα με στοιχεία των αστυνομικών αρχών) εν δυνάμει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Τη φιλανθρωπία σας, που “απολαμβάνει” δίκην διαφήμισης των χορηγών σας, ο λαθροέποικος της φωτογραφίας, αποζητά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που βιώνει ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ στιγμές καθημερινά ένεκα της ανεργίας, των απολύσεων (από τους χορηγούς σας), των μειώσεων μισθών κλπ, κλπ.

Αλλά μάλλον δεν θα του συμπαρασταθείτε στο δικαστήριο εσείς και το λαθρολάγνο ανδρείκελο του προεδρικού μεγάρου, όταν στο τέλος του έτους οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΧΟΡΗΓΟΙ σας θα του ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ την πρώτη του κατοικία…

Καλή Φώτιση…
Αθανάσιος

http://ethnikismos.net