Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Άσαντ: Η Ευρώπη θα πληρώσει το τίμημα εάν εξοπλίσει τους αντάρτεςΠροειδοποίηση προς την Ευρώπη πως «πληρώσει το τίμημα» εάν αποφασίσει να εφοδιάσει τους σύρους αντικαθεστωτικούς αντάρτες με όπλα απηύθυνε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, υπογραμμίζοντας πως ενδεχόμενη βοήθεια της Γηραιάς Ηπείρου προς την ένοπλή αντιπολίτευση θα οδηγούσε σε διάχυση τρομοκρατίας στην «πίσω αυλή» της.

«Εάν οι Ευρωπαίοι παραδώσουν όπλα [στους αντάρτες] η πίσω αυλή της Ευρώπης θα γίνει τρομοκρατική, και η Ευρώπη θα πληρώσει το τίμημα για τις πράξεις της», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Άσαντ, σύμφωνα με απόσπασμα συνέντευξης που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung και θα δημοσιευτεί στο φύλο της Τρίτης.

Αναφερόμενος δε για πρώτη φορά στην πρόσφατη απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να προσφέρουν φονικό οπλισμό στους αντικαθεστωτικούς, ο κ. Άσαντ τόνισε ότι η βοήθεια αυτή θα επιτρέψει στους «τρομοκράτες να κερδίσουν εμπειρία στην μάχη, και να επιστρέψουν με εξτρεμιστικές ιδεολογίες».
skai
hellas-now.com