Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Πρώτο θέμα στον διεθνή Τύπο το άμεσο κλείσιμο της ΕΡΤ
Το "λουκέτο" στη δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι το θέμα στο οποίο επικεντρώνονται τα ρεπορτάζ των ξένων μέσων ενημέρωσης.

Κλείνουν τη δημόσια τηλεόραση ΕΡΤ, διαμαρτυρίες στην πλατεία, είναι ο τίτλος στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA. "Η τρόικα επιθυμεί την ιδιωτικοποίηση, 2.800 άνεργοι" αναφέρεται στον υπότιτλο.Η ελληνική κυβέρνηση έκλεισε βίαια τη δημόσια ραδιοτηλεόρασή της, τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα της Le Figaro.
Η El Pais έχει τίτλο "Η ελληνική κυβέρνηση διέταξε το άμεσο κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης.Η Ελλάδα κλείνει αμέσως την κρατική τηλεόραση και το κρατικό ραδιόφωνο τιτλοφορείται η Bild στην online έκδοσή της.Παρόμοιο τίτλο έχει και το BBC: Η Ελλάδα αναστέλλει την κρατική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ για εξοικονόμηση χρημάτων.Η Ελλάδα τραβά την πρίζα στην κρατική ραδιοτηλεόραση, έχει τίτλο στο κεντρικό θέμα του το CNN.
Επίσης, και το SkyNews: Η Ελλάδα κλείνει την κρατική τηλεόραση και το ραδιόφωνο για να σώσει χρήματα".Με παρόμοιο τίτλο και η Wall Street Journal: Η Ελλάδα κλείνει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση για εξορθολογισμό.
Η Ελλάδα κλείνει τη ραδιοτηλεόραση στην προσπάθεια να βρει μία λύση, έχουν τίτλο οι New York TimesΗ μεγαλύτερη εφημερίδα της Ομογένειας των ΗΠΑ, ο Εθνικός Κήρυξ σχολιάζει ότι το σήμα της ΕΡΤ έπεσε με επέμβαση των ΜΑΤ.


real.gr