Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου: Μπαίνουν στον πόλεμο στο πλευρό των Σύρων ανταρτών οι ΗΠΑΝέα τροπή ίσως δώσει στον πόλεμο στη Συρία που μαίνεται εδώ και περισσότερο από 2 χρόνια, η απόφαση των ΗΠΑ να εξοπλίζουν και επίσημα πλέον τους Σύρους αντάρτες.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα έδωσε την έγκριση να ξεκινήσει η αποστολή αμερικανικών όπλων.

Η Ουάσινγκτον επιβεβαίωσε ότι προχώρησε στην κίνηση αυτή, επειδή έγινε χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ.

Η απόφαση έρχεται την ώρα που οι δυνάμεις του καθεστώτος, υποστηριζόμενες από τους μαχητές της λιβανέζικης Χεζμπολάχ άρχισαν και πάλι να σφυροκοπούν το Χαλέπι και τη Χομς ενώ έχουν ήδη καταλάβει και τη στρατηγικής σημασίας Κουσέιρ.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε "απευθείας στρατιωτική υποστήριξη" της αντιπολίτευσης.

Με την ανακοίνωση αυτή, το Συριακό Απελευθερωτικό Μέτωπο ζήτησε όπλα αντιαεροπορικής άμυνας.

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι συναντώνται στην Τουρκία την Παρασκευή, παρουσία των εκπροσώπων των ανταρτών καθώς ενισχύονται οι ανησυχίες από τη νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας μετά και την εμπλοκή της Χεζμπολάχ.
news
hellas-now.com