Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Κάτι ετοιμάζουν...Συνάντηση ΜΙΤ- Μοσάντ σε τουρκικό έδαφος!!!


Σύμφωνα με το ισραηλινό DEBKA ο αρχηγός της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας, της Mossad, επισκέφτηκε την Δευτέρα την Τουρκία για να συζητήσει τις εξελίξεις στη Συρία, την ευρύτερη ανάμιξη του Ιράν και άλλα ζητήματα που αφορούν την Τουρκία με το Ισραήλ.


Ο Ταμίρ Πάρντο συναντήθηκε όπως θα αναμενόταν με τον επικεφαλής της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT, Δρ. Χακάν Φιντάν, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης και έμπιστος του πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Κανείς δεν γνωρίζει αν συναντήθηκε με τον ίδιο τον Ερντογάν, διότι υπάρχει η υπόνοια ότι ο Πάρντο πήγε στην Τουρκία ως αγγελιοφόρος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου.


Επίκεντρο των συνομιλιών ήταν πάντως η δράση του Ιράν και το εικαζόμενο κοινό συμφέρον Τουρκίας και Ισραήλ, αφού οι ιρανικές μυστικές υπηρεσίες φέρονται να δρουν εναντίον των συμφερόντων της Τουρκίας, ενώ παραμένουν απειλή και για το εβραϊκό κράτος. Οπότε, στη συζήτηση τέθηκε το θέμα της ανταλλαγής πληροφοριών.


Η δράση της Χεζμπολάχ έχει ανησυχήσει σφόδρα και τις δύο χώρες.Ιδιαίτερα το Ισραήλ, αλλά και την Τουρκία, αφού το Ιράν είναι ο μεγάλος περιφερειακός της αντίπαλος.


Άγνωστο εάν συζητήθηκε και η τωρινή έκκρυθμη κατάσταση στην Τουρκία.

dependent-world
hellas-now.com