Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΔΕΣ – ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΡΙΖΑΙ.


Από την περασμένη Πέμπτη ο 32χρονος Σπύρος Δραβίλας, θεωρείται πλέον δραπέτης, παραβίασε άδεια που του χορηγήθηκε από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείτο. Ο Δραβίλας είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά τον Μάρτιο του 2009, σε φυλάκιση 17 ετών για τη συμμετοχή του στην πρώτη απόδραση με ελικόπτερο των Παλαιοκώστα – Ριζάι, καθότι επέβαινε στο ελικόπτερο το οποίο είχε παραλάβει από το προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού τους δύο κακοποιούς. Ο επονομαζόμενος «καρφάκιας» (λόγω του κουρέματός του) συνελήφθη δύο χρόνια αργότερα, στο Αγρίνιο όπου είχε πάει για να συναντήσει μια φίλη του. Τρεις μήνες πριν πάρει μέρος στο σχέδιο απόδρασης των Παλαιοκώστα και Ριζάι, τον Μάρτιο του 2006, ο 32χρονος είχε παραβιάσει οκταήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείτο καταδικασμένος σε 6ετή κάθειρξη για ναρκωτικά.

Με τέτοιο ιστορικό, λοιπόν, και με τέτοια ποινή θα ήταν απίθανο να επιστρέψει στις φυλακές. Κι όμως, οι Ρουπακιώτηδες του έδωσαν άδεια… απόδρασης! Να τους χαίρεται, τους… προοδευτικάνους του, ο φον Αντωνάκης!
ethnikismos.net