Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ!! Το κόλπο των δήθεν "πρόωρων εκλογών" αυτών που τρέμουν και στην ιδέα των εκλογών !!

Mια επικοινωνιακή κωμωδία που έχει στηθεί από την κυβέρνηση και μάλιστα αναμεταδίδεται και από ... υπερατλαντικά κέντρα (παρα)πληροφόρησης καλείται "Πτώση της κυβέρνησης λόγω ΕΡΤ και εκλογές".


Φυσικά, ούτε κινδυνεύει, ούτε πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση με αφορμή την ΕΡΤ.
Οι μόνοι που εξυπηρετούνται από την φημολογία είναι οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης που υποδύονται τους "αντιστασιακούς". Το ίδιο έκανε και ο Κ.Παπούλιας χθες που δήλωσε "Στεναχωρημένος και προβληματισμένος" από την κατεδάφιση της ΕΡΤ και σήμερα δήλωσε ορθά-κοφτά ότι θα υπογράψει το νομοθετικό διάταγμα.
Τέτοιες κυβερνήσεις πέφτουν μόνο όταν τραβήξουν την πρίζα αυτοί που τις ελέγχουν και αυτοί δεν το θέλουν, τουλάχιστον τώρα.
Όλοι στην τρικομματική κυβέρνηση γνωρίζουν ότι αν πάνε τώρα σε εκλογές αφένός μεν η ΝΔ θα καταγάγει σημαντικές απώλειες (χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι θα χάσει την πρωτιά από τον ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει ότι  "δεν τραβάει"), αλλά ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα ψάχνουν να βρουν την ψήφο τους.
Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προσεγγίσουν τους 151 βουλευτές, αλλά και να το καταφέρουν θα είναι οριακό: το καλύτερο γκάλοπ δίνει και στους "3" 155 έδρες. Με το ρυθμό που χάνουν τους βουλευτές τους, έχουν-δεν έχουν έξι μήνες ζωή μετά τις εκλογές.
Αλλά υπάρχει και το άλλο: Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα συγκεντρώσει ποσοστά κοντά στο 13-15% και τότε ... "η γη θα τρέμει", 
Χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη να δούμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο κοντά στο 17%, αφού ειδικά για τον Σύνδεσμο οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πάντα δίνουνν περί το 25% χαμηλότερα της δύναμης που γράφει τελικά η κάλπη.
Σκεφθείτε Λαϊκό Σύνδεσμο με 50 έδρες στην Βουλή και τη ΝΔ σε μία οριακή πλειοψηφία με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ: Τι πιθανότητες έχει να επιβιώσει πολιτικά μια τέτοια κυβέρνηση; Φαντασθείτε αυτή την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΑ μπολιασμένη με 30-35 ακόμα "δυνατούς" βουλευτές τι έχει να γίνει στην Βουλή.
Ο παραπάνω είναι βασικότατος λόγος για να ΜΗΝ κάνει εκλογές ο Α.Σαμαράς...
Η όλη φημολογία περί εκλογών αντίθετα συσπειρώνει τους βοουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ενώ δίνει άλλοθι και στους Ε.Βενιζέλο και Φ.Κουβέλη και να πουν στα στελέχη τους "Τι θέλατε να κάνω; Να πάω σε εκλογές και να ψάχνουμε να βρούμε την ψήφο μας";

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr