Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

''ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' ''Η Θάσος δεν πωλείται!!''

Ο κοσμός πλέον δεν το βάζει κάτω και οι αντιδράσεις για το ξεπούλημα της χώρας φουντώνουν όλο και περισσότερο. 
Η συντονιστική επιτροπή αγώνα κατά της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας, η οποία συστάθηκε στις 9 Ιουνίου στην Παναγία Θάσου, με αφορμή την γνωστοποίηση της διυπουργικής απόφασης η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης (ΦΕΚ 1020 25/4/2013), καταγγέλλει την «αδηφάγα ελληνική κυβέρνηση για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, παρουσιάζοντάς την ως επενδυτικά προγράμματα και της ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας) που προχωράει ανένδοτα το ξεπούλημα της πατρίδας μας προς τέρψιν των ξενόφερτων επενδυτών». 

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 
«Χωρίς πατριωτική συνείδηση πουλάνε ό,τι πολιτιστικά, ιστορικά και δικαιωματικά ανήκει στον ελληνικό λαό, σε εσένα, σε εμένα, στα παιδιά μας.
Καίριες αλλά και με επενδυτικό ενδιαφέρον τοποθεσίες, τα λεγόμενα “φιλέτα”, όπως ολόκληρη η παραλία του κόλπου της Χρυσής Αμμουδιάς και Σκάλα Ποταμίας (η οποία είναι βάσει του προγράμματος NATURA 2000), η μαρίνα του Λιμένα και η Βάλτα του Ραχωνίου, λίαν συντόμως βγαίνουν σε πλειστηριασμό έναντι πενιχρού ποσού. Αν γίνει η αρχή δε θα σταματήσουν καθώς φημολογείται ενδιαφέρον επενδυτών για την περιοχή των Μεταλλείων (το παλαιότερο ορυχείο στην Ευρώπη) αλλά και το Παλατάκι των Λιμεναρίων. 
Καλούμε την Δημοτική αρχή άμεσα να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να αποφασίσει για το μείζων αυτό θέμα.
Ενημερώνουμε και καλούμε σε στράτευση όλους τους φορείς του νησιού της Θάσου, του νομού Καβάλας, καθώς και της περιφέρειας. Ζητάμε την στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Περιφερειάρχη. 
Προγραμματίζονται λαϊκές συνελεύσεις σε όλα τα χωριά της Θάσου αρχή γενομένης από την Ποταμιά της Θάσου στον Ταρσανά, την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 19.00.
Ειρηνικά καλούμε τον λαό της Θάσου αλλά και κάθε πολίτη της χώρας να δηλώσει ότι το ξεπούλημα της Θάσου δεν θα περάσει και ότι η Χούντα της τρόικας αλλά και κάθε κατοχικός νόμος και θεσμός θα ανατραπεί στην πράξη.
Το χώμα, ο αέρας, η γη και το νερό δεν είναι για ξεπούλημα, ανήκουν στο λαό. Αγώνας ενάντια στη λεηλασία της ζωής μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά. 
thrakitoday
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr