Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Σύντομα και στην Ελλάδα...ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ… ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!! Παραστρατιωτικές ομάδες στη Βρετανία από μουσουλμάνους !!Παραστρατιωκές ομάδες σχηματίζουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία σε και προσπάθεια όπως λένε να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις που δέχονται με «ευέλικτο και ισλαμικό» τρόπο.


Η οργάνωση ονομάζεται Islamic Emergency Defence (IED) και το όνομά της δεν είναι τυχαίο καθώς έγινε με τρόπο ώστε να προσομοιάζει στον όρο IED που σημαίνει αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και είναι η κυριότερη αιτία των θανάτων των Βρετανών στρατιωτών σο Αφγανιστάν.

Ο Anjem Choudary μουσουλμάνος κληρικός ο οποίος περιγράφεται ως κήρυκας του μίσους από τα βρετανικά ΜΜΕ βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της ομάδας. Όπως λέει η νέα αυτή ομάδα δημιουργήθηκε για να σταματήσει ομάδες αγνώστων να πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον αθώων μουσουλμάνων,

Μάλιστα όπως ανάφερε ο ίδιος έχει δημιουργηθεί ειδική γραμμή βοήθειας στην οποία η αθώοι μουσουλμάνοι μπορούν να καλούν αντί για την αστυνομία ώστε οι επιθέσεις να αντιμετωπίζονται με ευέλικτο και ισλαμικό τρόπο.
Στο ιστολόγιο της οργάνωσης αναφέρεται πως σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός εθνικού δικτύου στο οποίοι μουσουλμάνοι εθελοντές θα είναι έτοιμοι να προστατέψουν κάθε άλλο μουσουλμάνο έναντι οποιαδήποτε λεκτικής ή φυσικής επίθεσης.

Οι μουσουλμάνοι δεν πρέπει να φοβούνται να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τους αδελφούς τους ή τις αδελφές τους από πράξεις χουλιγκανισμού γιατί είναι εθνικό, λογικό και πάνω από όλα ισλαμικό.
Σύντομα και στην Ελλάδα. Με τα «μυαλά» που έχουμε είναι πια θέμνα χρόνου για να γίνει. Εκεί που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα μειονότητας είτε εθνικής είτε θρησκευτικής  στον Ελλαδικό χώρο από την επανάσταση μέχρι και σήμερα ξαφνικά προδοτικές ηγεσίες φρόντισαν μέσα σε 20 μόλις χρόνια να το δημιουργήσουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr