Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ!!

Έγινε τελικά εχθές η διαβόητη “Gay Parade” (παρέλαση της ανωμαλίας). Παρά την έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ  «Όλοι και όλες στο φεστιβάλ ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας!», αλλά και τις διαβεβαιώσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ότι «στηρίζουν» κ.τ.λ., μόνο 3.000 μαζεύτηκαν σε μια πόλη 5-6 εκατομμυρίων, δηλαδή μια… σταγόνα στον ωκεανό.

Κατά τα άλλα, η «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, εκφράστηκε όχι μόνο με την παρουσία βουλευτών των δύο κομμάτων-ορφανών του χασάπη Τσαουσέσκου στην όλη μάζωξη, αλλά και με ομιλίες, τις οποίες πραγματοποίησαν οι βουλευτίνες Μαρία Γιαννακάκη από την ΔΗΜΑΡ και  Βασιλική Κατριβάνου από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Για αδιευκρίνιστους λόγους, τους την έκανε ο Καμίνης και δεν πήγε καν στην «πολύχρωμη» συγκέντρωση (πιθανώς στην προσπάθειά του να εξευμενίσει τους ψηφοφόρους).

Τέλος, το παρών στην παρδαλή συγκέντρωση και εν συνεχεία παρέλαση της ανωμαλίας έδωσαν και εκπρόσωποι ξένων πρεσβειών στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Νορβηγίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και άλλων. Και για να μην ξεχνιόμαστε, η συγκεκριμένη λεσβιο-κιναιδο-μάζωξη ήταν υπό την αιγίδα των εδώ αντιπροσώπων των παγκόσμιων εξουσιαστών-τοκογλύφων, δηλαδή της αμερικανικής πρεσβείας ! Κι αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο. Σκοπός της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης είναι η διάλυση των Εθνών, ακόμα και δια μέσω της προώθησης της ανωμαλίας!

ethnikismos.net