Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

"ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ"!! Χρυση Αυγη : "Δικαίωση ζητά το Δίστομο για το έγκλημα των Ναζί"!!

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στους Ναζί εγκληματίες που ξεθεμελίωσαν και  δολοφόνησαν εκατοντάδες Έλληνες στην σφαγή του Διστόμου σαν σήμερα πριν από 69 χρόνια, εξέδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Στην ανακοίνωση το κόμμα καλεί την κυβέρνηση να διεκδικήσει άμεσα τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία.Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
“Η σφαγή στο Δίστομο υπήρξε ένα φρικτό έγκλημα πολέμου κατά του Ελληνισμού. Σήμερα, 69 χρόνια μετά, οι ψυχές των πεσόντων συμπατριωτών μας ζητούν δικαίωση. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την άμεση διεκδίκηση όλων των πολεμικών επανορθώσεων και την εξόφληση του κατοχικού χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα που ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την συνθήκη των Παρισίων. Η υποταγή της τρικομματικής συγκυβέρνησης στην Γερμανία των τοκογλύφων δεν θα περάσει".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr