Ξεκαθαρίζουμε πως το ιστολόγιο των Ελλήνων μαθητών δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα , καθώς οι διαχειριστές του πιστεύουν πως ο πατριωτισμός ανήκει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες παρά τις προσπάθειες καπηλείας του από διάφορα κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ! "Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ " ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ;;;

Τις θαλάσσιες περιπολίες με ποδήλατα εγκαινιάζει το Λιμενικό Σώμα Λέσβου, πρωτοτυπώντας και προστατεύοντας το περιβάλλον.


Μετά την πολύ επιτυχημένη εφαρμογή της Δημοτικής Αστυνομίας με ποδήλατα, η Λέσβος πρωτοπορεί, εγκαινιάζοντας τον θεσμό των λιμενικών περιπολιών με θαλάσσιο ποδήλατο.
Πέντε αριστούχοι της Ποδηλατικής Ακαδημίας Λέσβου προσλήφθηκαν για να πλαισιώσουν τα 5, προς το παρόν, πλωτά ποδήλατα του Λιμενικού που θα περιπολούν στις ακτές της πόλης.

Πρόκειται για μία επιλογή οικολογική και οικονομική, καθώς δε θα ρυπαίνουν και δε θα προκαλούν θόρυβο στο βυθό, προστατεύοντας περιβάλλον, ψαράδες και λουόμενους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τουλάχιστον.

Πηγή: lesvospost.com

stoxos.gr